Вила Свети Влас

Вила Свети Влас
Вила Свети Влас е разположена в централната част на гр. Свети Влас, на 136 м. от Централния плаж и на 300 м. от яхтеното пристанище в курортно селище Свети Влас. От пристанището на всеки 30 минути отплава редовен морски превоз до гр.Несебър.
На 100 м. от вила „Свети Влас” има автобусна спирка, където на всеки 15 минути тръгва автобус към к.к. Слънчев бряг и гр. Несебър.
Вила Свети Влас предлага студия и апартаменти. Всеки обект е с тераса, самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, обзаведена кухня, пералня, климатик и безплатен Wi-Fi интернет, плувен басейн, паркинг.
Вилата е разположена в тих и спокоен район. Намира се й в близост до центъра на гр.Свети Влас. Срещу обекта има хранителен магазин и кафе.
Допълнителна информация: Гр. Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на Стара планина. Градът се намира на 40 км. от гр. Бургас, на 8 км. от гр. Несебър, на 4 км. от к.к. Слънчев бряг и на 4 км. от в.с. Елените.
Селището е с уникален планинско-морски климат, благоприятстващ целебно- климатично въздействие върху белодробни заболявания.
Свети Влас е тих и спокоен курорт, намиращ се в непосредствена близост до к.к.Слънчев бряг и гр. Несебър, което дава възможност да изживеете емоции на летния нощен живот. Това превръща Свети Влас в подходящо място за почивка, както за семейства с деца, така и за хора, които искат спокоен отдих, разнообразен с посещение на клубове и заведения в съседния курорт.